Steigerhouten stoel maken? Gebruik deze bouwtekening!

Wil jij zelf een steigerhouten stoel maken? Echt een gaaf idee! Ik wil jou graag een handje helpen hierbij. Ik wil jou namelijk echt aanmoedigen om zelf een steigerhouten stoel t gaan maken. Waarom zou je er een kopen als je zelf een stoel kan maken. Zelf een een stiegerhouten stoel maken is leuk en bovendien kostenbesparend. In de winkel ben je voor een stoel al gauw een hoop geld kwijt. 

Ik wil jou graag helpen door jou enkele handige tips voor bij het klussen mee te geven. Daarnaast beschik ik tot de beschikking gekomen over een mooi setje bouwtekeningen die ik voor jou klaar heb liggen. Dit zijn enkele simpele, maar erg waardevolle stapsgewijs bouwtekeningen waar jij dan ook direct mee aan de slag kan. 

Kortom, ga jij zelf een steigerhouten stoel maken en ben jij geïnteresseerd in het downloaden van een professionele bouwtekening ? Dan raad ik jou aan om dit artikel in alle rust, goed door te nemen. Ik ga jou namelijk vertellen hoe jij hieraan kan komen. 

Een goede voorbereiding is he halve werk

steigerhouten stoel makenEen goede voorbereiding is het halve werk. Ze zeggen het vaak niet voor niets. Hier wil ik het met jou dan ook nog even over hebben voor dat jij echt zelf je eigen steigerhouten stoel in elkaar gaat timmeren. Een goede voorbereiding zorgt er bijvoorbeeld voor dat je een hoop tijdverlies voorkomt, zodat je dus lekker in een tempo door kan werken. Er is toch niks vervelender dan onderbroken worden doordat je bijvoorbeeld niet over het juiste gereedschap beschikt? 

Daarnaast is het ook handig als je vooraf controleert of je het juiste materiaal in huis hebt. En heb je het steigerhout droog bewaart? Nat steigerhout moet je namelijk laten drogen, waardoor dus vertraging oploopt. 

Voordat je aan de slag gaat is het ook handig dat je eerst je werkplek opruimt, zodat je in een schone ruimte kan beginnen met klussen. Zo bewaar je sneller het overzicht en kan je prettig te werk gaan. 

Om vervolgens echt zelf je eigen steigerhouten stoel te maken is het belangrijk dat je echt in het bezit bent van een juiste professionele bouwtekening. Het is helaas zo dat de meeste bouwtekeningen die makkelijk te vinden zijn op het internet, niet compleet zijn doordat er bijvoorbeeld essential punten ontbreken. Hoe jij wél aan een professionele bouwtekening komt, lees je hieronder!

steigerhouten stoel maken

Direct zelf een steigerhouten stoel maken met deze bouwtekening!

Dus je gaat nu echt beginnen met een steigerhouten stoel maken? Dit vind ik nogmaals een gaaf idee. Zoals beloofd ga ik jou dan ook vertellen hoe jij aan een professionele bouwtekening komt om zelf een stoel te maken.

Het is alweer een tijdje terug toen ik op de website van steigerhout klusser Fred Schouten terecht kwam. Op zijn website vond ik meer dat 10.000 bouwtekeningen samengebundeld in een pakket. Erg professionele, simpele bouwtekeningen die stap voor stap uitleggen hoe je te werk moet gaan.

In Fred’s bouwtekeningen pakket kwam ik ook enkele mooie bouwtekeningen tegen voor het maken van steigerhouten stoel. Aan jou dus de keuze met welke bouwtekening jij aan de slag wilt, afhankelijk van de wensen hoe jou stoel eruit meot zien.

Dus ga jij echt zelf een steigerhouten stoel maken en ben jij geïnteresseerd in het downloaden van meer dan 10.000 professionele bouwtekeningen, waaronder bouwtekeningen voor het maken van een steigerhouten stoel? Dan raad ik jou aan om nu nog even een kijkje te nemen op de website van Fred Schouten.

Klik hier om naar de website van Fred Schouten te gaan! >>

bouwtekeningen downloaden

Ontvang méér dan 10.000 waardevolle bouwtekeningen!

Klik op 'meer informatie' om de professionele steigerhout bouwtekeningen van Fred's Bouwtekeningen Pakket te bekijken en start vandaag nog met klussen!
Meer informatie
fredsbouwtekeningen.nl
Laatst bijgewerkt: augustus 1, 2022 - 10:06 am

Ga jij zelf eens steigerhouten stoel maken? Dan wens ik jou enorm veel succes hierbij! 😉